İstiklal İlkokulu

Vizyon: Sultangazi İstiklal İlkokulu u olarak hedefimiz, öğrencileri yetenekleri ve becerileri doğrultusunda hayata ve bir üst öğretime hazırlamak, Atatürk İlke ve İnkılâpları’na, T.C. Anayasa’sına ve demokrasinin ilkelerine uygun olarak haklarını kullanabilen, başkaları ile iyi ilişkiler kuran, işbirliği içinde çalışabilen, araç ve gereç kullanarak el becerisi ile zihni çalışmasını birleştiren, hayal ve yaratıcılık gücünü ortaya çıkaran, sorumluluk sahibi ve özgüveni tam bireyler yetiştirmek.

Misyon: Okulu olarak biz öğrencilerimize ilgi, istidat ve kabiliyetleri yönünde gerekli bilgi ve beceriyi kazandırmak, hayata ve üst öğretime hazırlamak için varız. Bunun için; Öğrencileri ilgi, istidat ve kabiliyetleri yönü dikkate alarak yetiştirmek Bir üst öğrenimle ilgili temel bilgi, davranış kazanmalarını sağlamak Mezun olan öğrencileri sosyal yaşama uyum sağlayabilecekleri davranışları vermek Bir üst öğrenime yönlendirmek için çalışırız.

Başarılar:

Saatler: Öğlen 14.00-18.50
Isınma: Doğalgaz kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sultangaziistiklalilkokulu.meb.k12.tr

Adres - 75. YIL MAH. CUMHURİYET CAD. İSTİKLAL İLKOKULU NO: 32-34 SULTANGAZİ / İSTANBUL

Öğretim Şekli :İkili eğitim

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Şişli 49G-49GB,Fatih 38B, Taksim 36T, Eminönü399C otobüsleri ile

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine 3,2 km ve İl merkezine 18,6 km uzaklıktadır.